mutlumoomm Acıbadem hakediyor bence o parayı😂 oğlum 2 yaşında ateşli havale geçirdi 4-5 gün kadar Acıbadem’de yatırdık iyi para ödedik ama çocuğumu bir kere ağlatmadılar sürekli ilgilendiler, hemşirelerin nazik ve kibarlıklarından bahsetmiyorum bile, takipli olduğu doktoru Pendik medipoldeydi son gece orda yatırmak istedik doktoru da görsün garantiye alalım diye ama perişan ettiler çocuğumu, bir gece de ne ses kaldı çocuğumda ne gözyaşı, ertesi gün nasıl kaçtık ordan bilmiyorum, 2 hafta boyunca sesi kısık gezdi o kadar pişman olduk ki o zamandan beri bir daha ne oğlumu götürdüm ne kendim gittim. Benim doktorumda oradaydı hemen değiştirdim medicalparka geçiş yaptım, oğlumu da artık Anadolu sağlık ve Acıbadem dönüşümlü götürüyoruz sigortası var çok yüksek ücretler ödemiyoruz, benimde sigortam aslında Acıbadem’de geçiyor ama doktorumdan ve hastaneden memnunum zaten 37 haftalık oldum diye gitmedim. Medipolün önünden dahi geçmiyorum allah düşürmesin dediğim bir hastane maalesef hele ki kan almada ki hemşireler sanırsınız dünyayı bunlar yaratmış çocuğuma davranış şekilleri filan ay aklıma geldikçe çıldırıyorum