Nrgalt8 mervehalil hastane ücretlerine çok hakim değilim açıkçası. Özel sağlık sigortam olduğu için cüzi bir miktar ödüyorum bu nedenle yanlış yönlendirme yapmayayım. Doktorumun bilgi ve tecrübesine çok güveniyorum. Sıcakkanlı ve hastalarını korkutmayan anlayışlı biri.
incii_mom mervehalil benim 3 senelik doktorum hala kendisini özlemle anarım mükemmel bir doktordur çok bilgili biri. Medikal parktan gitti benim sigortam Acıbadem’de geçmediği için gidemedim ondan sonra da çok zorlandım☹️
mervehalil incii_mom çok teşekkür ederim ben de güvenebileceğim birini arıyorum normal doğumu destekleyen birisi kendisi anladığım kadarıyla 🙏🏼 benim de sigortam yok ama doğum için görüşmeyi düşünüyorum
greenofbroccoli Kakulelipasta muayene ücretini hatırlamıyorum ama 2000-2500 arasıdır muhtemelen. Mayıs ayında doğum 50bindi, vajinal ya da sezeryan fark etmiyordu sadece epidural istenirse +10bin demişlerdi. Spinal değil, epidural bunun altını çizeyim karışıklık olmasın 🙏🏻
Fffyza23 Zamazingo Bilgi için çok teşekkür ederiiimm 😍 Eğer bahsettiğiniz gibiyse tam da istediğim gibi muhteşem gerçekten. Doğum korkulu bir olayken benim için en azından bunu biraz daha olsa rahatlatacak bir şey. Pendik bana uzak kalıyor maalesef bu sebeple Çamlıca’ya bakacağım. Oradaki doktorun yorumları da güzeldi umarım iyi anlaşırız ☺️ Siz kaçıncı haftadasınız? Doğum yakın mı? Ben 23. Haftayım biraz daha var doğuma
Zamazingo Fffyza23 bende 14 deyim balım, ama şimdiden kendimi hazırlayayım diye araştırıp buldum doktorumu, nefes egzersizlerine başladım. Ben Sakarya’dan gidiyorum sırf iyi hissettiğim için, sana fiyatı ne dediler çamlıcada ?
Fffyza23 Zamazingo Çok iyi yapmışsınız ben şu an başka hastanedeyim evim yakın olduğu için. Ancak suda doğum yok. Henüz medipole geçmedim doktorla tanışmadım ancak buradan birisi fiyat almıştı. Normale 32 bin, Suda doğuma 56bin gibi bir şey söylemişti.
Zamazingo Fffyza23 çamlıcada öyleyse daha iyi olur balım, bulursam suda doğum odasının fotoğrafını atarım sana, arada doktorum paylaşıyor 😅
ozgekader Kakulelipasta ben doğum yaptım ancak önerim Pendik Medipol hastanesi ben Emine ünlü değermenciye gidiyodum ama kime giderden git kesinlikle memnun kalırsın doktorları çok iyi
Fffyza23 Zamazingo Ben de arada bakıyorum doktorun sayfasına paylaşıyorlar ama atabilirsin ona da bakarım 😅
cglky Zamazingo merhabalar bende 5+4 haftalık gebeyim doktor arıyorum aytekin hanımı önermişsiniz ilk hamileliğim güler yüzlü tüm detayları tane tane aktaran bir doktor arıyorum ve suda doğum istiyorum. Gerçekten iyi bir doktor mudur acaba yani güler yüzlü herşeyi detaylı anlatıyor muuu🥹🥹
momzuzan cglky ben de Aytekin hanıma takibe gidiyorum çevremde önerdiğim herkes memnun kaldı mükemmel bir doktor şiddetle öneririm
cglky momzuzan cuma günü kalp atışları için gelin demişti rastgele bir doktor, olmadı Aytekin hanıma gidelimm suda doğumu gerçekleştiriyor mu öyle yazmışlardı sanki sizinde bilginiz var mı acaba 🙏🏻