Orucu12 Anneler nasılsinız nasıl gidiyor sikayetci oldugunuz ve normal olan bir durum varmı? Bilgi alısverisi yapalım destek olalım
Cisemk Orucu12 merhaba🙋🏽 Benim midem yanıyo ve ağzıma acı su geliyor 😕 başka sıkıntım yok çok şüküt ama bunlarda bana yetiyor 😄
Oziss Orucu12 Bu zmana kadar hiç bulantım olmadı ama son 2gündür sabah erken saatlerde bulantım oluyor mide yanmam da uyuyup uyandıkça oluyor. Kalabalık ortamda ve aşırı sıcak ortamda duramıyorum. 14+3 🙂
Elif1ekim Güzel gidiyor kilo almadım ağrım yok sadece bebegin cinsiyeti bir kız bir oğlan diyorlar öğrenmek istiyorum artık 🙁
Orucu12 Merhaba bende bel agrısı oluyor o bel ağrısıda ayağıma vuruyor .Akıntı oluyor birde normal diyorlar seffaf renkte meraak ettim.
DeryaKaragc Orucu12 benimde bel ağrım var 15 haftalığız belimdeki ağrı bacığıma vuruyor benimde sol bacağım çok kötü oluyor
Orucu12 Cisemk sabah kalktığimda ve aksam yatacağım zaman bulantım yoğun onun dısında daha rahatım.yanma da sürekli degil arada tutuyor.
Elif1ekim Cisemk geçti benim nacizane tavsiyem salatalık havuç yogurt çilek gibi yiyincede bir rahatlıyor mide
Cisemk DeryaKaragc kızlar benim yeni geçti bel ağrım vücut hamileliğe kendini hazırladığı için oluyomus o. YouTube dan ceyda düvencinin bir videoau vardı hamilelikte masajla alakalı onu yaptı eşim iki üç gün şimdi kalmadı ağrım baya yararlı🤗🤗🤗
DeryaKaragc Cisemk bende yaptırayım ya bazen çok kötü oluyor yatarken bile ağrıyor bazen dönerken zorlanıyorum
Elif1ekim Deryaeray_ uzandığınız zaman ayağınızın altına yüksek birşey koyun baş ağrısı içinde diblere doğru krem sürüp oldum birkaç kez geçti: )