esraa65 Daha önce hiç sigara içmediğim için sigara içenlerin bu tutkusunu anlayamam. Belki aynı değildir ama benim de kahve bağamlılığım var, ofisteyken 5,6 bardak kahve içtiğim oluyordu. Hamileliğim öğrendiğim an bıraktım. Hiç bir şey bebeğimden önemli değil. Eğer bebek için tehlikeyse benim keyfim asla önemli olmaz. Yanlış anlaşılmasın Sizi asla yargılamıyorum, hiç bir anne diğerinden üstün değildir. Sizin evladınızı da elbette sizden başka kimse düşünemez. Ama Annelik fedakarlıktır, evladınız için fedakarlık yapmanız gerekiyor. Si güçlüsünüz, yaparsınız. Endişenizi anlıyorum, haklısınız da endişelenmekte. Çaba sarf ederseniz bırakırsınız. Sigara krizi gelince Çekirdek yiyin, bir faydası olur belki. Babam öyle bırakmıştı. Buradaki arkadaşlar da hiç birimiz felaket tellalı değiliz. Belki bazı yorumlar sert gelebilir size ama emin olun hiç bir anne bir bebeğe zarar gelsin istemez. Umarım çok kolaylıkla bırakırsınız, bebeğinizi de inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻