Mommce Plansizgebe hastaneye sağlık ocağına falan gittim canım ama hemen geldim. Ben cafe park avmye gitmeyi soruyorum aslında
Plansizgebe Mommce anladım 2 haftalıkken kvalime gitmiştim oturmaya birde 28 günlükken arababyolcukuğu yaptım 8 saat Antalya’ya gitmiştim istanbuldan
Mommce gunesveguney ben kendim dışarı çıkmak istiyorum çıkarım da aslında hurafelere inanmam ama bebiş için endişe ediyorum çok küçük olduğu için üşür mü yanar mı bilemedigim için canım.
gunesveguney Mommce hurafe asla düşünmedim zaten asla inanmam bende uygun giydirildiği sürece bişey olmaz bence
endlesslove1 Mommce akşam vakti 3 harflilerin yeri derler kırklı kadın ve çocuğu akşam vakti acil bir şey olmadığı sürece çıkmaz bizde akşam ezanı okunmadan bebeğin kıyafetleri balkondan toplanır yıkansa bile akşam suyu tuvalete dökülmez 40 gün dikkat edilir yani ben çok inanıyorum bu tür şeylere başıma gelen bazı olaylardan da doğruluyorum açıkcası
Fffyza23 Ben de (tabii bebeğe ve bana bağlı ama) bir haftadan sonra çıkmayı düşünüyorum. Ama kasımda doğacak bebişim. İyice giydirsem, sarsam bir şey olmaz değil mi? Çünkü kış bebeği diye ne onu ne de kendimi eve tıkmak istemiyorum.
YyyyYasemin Mommce yani çocuk için kontrollere giderken de çıkmış olunuyor ben inanmıyorum böyle şeylere kışa denk geliyor ama mecbur bebek kontrolü olacak market alışverişi olacak elbet çıkacam eşim ne bilsin ne alacağımı ben hemen çıkarım valla
tahamommy Mommce kendimi toparladıktan sonra hemen çıkmayı düşünüyorum bende 🤩 umarım kimse karışıp da bunaltmaz 🫠🥲