mercimegin_annesiii Bernossssss benimde 9 Ağustos fakat 4 gün öne geliyor her ay o yüzden 5 ağustosu bekliyorum ayın 23 ünde yumurtlama oldu sanırım yumurta beyazı gibi akıntım oldu bi kaç gündür karın ağrısı oldu hayırlısı bekleyelim ☺️
Babyaa 060525 ya benim 2-3 gündür uyku halim var çok bıraksalar 2 saatte bir uyucam. Bide 2 gündür bir mide bulantısı ama tam bulantı gibi de değil yutkunurken falan bulanıyo gibi böylemi oluyo acaba hiç bilmiyorum 4 ağustos bat
Tuba6890 060525 21 Temmuz yumurtlama 22 Temmuz çatlama arada kaşık ağrısı oluyor yürüyünce batma oluyor hayırlı haberler alalım ya 🫶
aleyyyyn Tuba6890 benimde 20 Temmuz yumurtlama 21 Temmuz Catlama kasıgımda karnımda belimde karnımın sağ ve sol tarafında ağrı kramp batıntı oluyor inşallah hayırlı haberler alırız 🥹🥰
Mariannaa Bende beklimm bat 6 ağustos hafif kasık ağrısı var göğüste sızlıyor erken mi acaba kendi kendime kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum 2 ay önce kimyasal geçirdim benzer şeyler var yine hakkımızda hayırlısı 🤷🏻♀️
060525 aleyyyyn benim de bugun sola yatınca kasıkta fazla bi acı hissettim sızladı yani nasıl nir agrı olması lazım hiç bilmiyorum zaman gecsin hemenn yaa beklemek cok zorr
Babyaa Aysegl12 yani benim öyle olmuştu sonradan düzene girdi ama kimyasaldan sonra hemen hamile kalan da duydum ben burda. O yüzden kanama gününüzü bat alıp geciktiyseniz kan verebilirsiniz
Rose_07 060525 yok malesef. Göğüste sızlama olmuştu bir hafta önce ama şuan birşey yok. Zamanda geçmiyor
060525 Rose_07 Kızlarr benimde bat 5 bugun dayanamadım yaptım kıldan daha ince bişe görür gibi oldum🥹ama anlamadım ya belkide öyle görmek mi istedimmm cok cok ince gören var mı inşalllah hamileyimdir ya rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasınnnn
060525 portakalken ya kameram bozukacak zamanı bulduuu cekemedim odaklamıyorr keske atabilsem ya canım sıkıldı ilk işim sizlere sormaktı