Burcuxyz Sizin nasıl geçiyor hamileliğiniz benim baya kötü genede şükürler olsun tabi sürekli tansiyonum düşüyor mide bulantısı cabası
Mervezngn Burcuxyz çok şükür rahat geçiyor bulantım yok önceki gebelikte de rahattım buda öyle olucak sanırım sadece akşamları çok şişiyorum nefes nefese kalıyorum anlamadım niye öyle oluyo
Gamzeemrmrt Bnmde arada bas donmesi mide bulantısı yemek yemek ıstıyorum yapınca butun iştah faln gıdıyo. İnşlh bidahaki ay duzelır dıye umut etmekteyım☺️
Burcuxyz Gamzeemrmrt canım ya kıyamam sanada bende yemek yapınca tüm iştah gidiyor kokusundan soğan özellikle tiksiniyorum genelde salata ekşi yiyorum ama az önce tansiyonum 4 oldu küçüğü nabzımda çok az attı korktum biraz ama normal herakde hamilelikte
Gamzeemrmrt Burcuxyz bnmde ekşi yıyesım var🤔. Salata fln yıyorum allahtan kılo vermişim bıle ztn bugun tartışdım 76 cıktım normalde 80 flndım. ☺️🤦🏻♀️
melegiminannesi Ekşi yiyorum sürekli cünkü.midem cok bulanıyor ve bulantıma en iyi ekşi iyi geliyor 😀 sürekli uyuyorum ve pantolonlarım olmuyor 😀
Gamzeemrmrt melegiminannesi 😂kiz bnde şimdiden şiştım sanki. Oglumda en az beş ayda şişmiştım bu nasıl bı gebelık tanrım🙈😂
Burcuxyz melegiminannesi 8 haftada hemen kilo mu aldın ki ? Ben sadece 2 kilo almışım benimde midem bulanıyor diye ekşi tüketiyorum daha çok birde dondurma yiyorum o da iyi geliyor
Gamzeemrmrt Burcuxyz yalnız dondurmada cok bakterı var cnm hamıleyken fazla tuketmemeye gayret goster
melegiminannesi Burcuxyz benim nedense karnım baya büyük anlayamadım o yüzden pantolonlarım olmuyır taytlarla idare ediyorum
Eylulmom Kizlar aşırı bulantim var benimde ilk zamanlar tuzlu seviyordum mide bulantımi kesiyordu şimdi tatlı yiyorum kesiyor tuzlu tek bir şey görmek istemiyorum naneli şeker limon baklava ve kivi özellikle kiviyi çok ama çok seviyorum bu saydıklarım hemen mide bulantımi kesiyor ekşi şeylere aşık oldum resmen 😄😂😂
Burcuxyz Gamzeemrmrt bilmiyordum doktor mide bulantın için dondurma yiyebilirsin dedi diye yiyorum ben
Gamzeemrmrt Burcuxyz 🙊şaşirdım ben soylıyım dedım cnm bakterı fln oluyo. Cunku sutten yapıldıgı için sen bılırsın yınede