mrp2023 merva35 bi daha yaparkende 75 e ayarladınız yani toplam 3 kez. Keşke yapılışını eczaneden falan öğrenseydiniz ne yaptırıyorsunuz aşılamamı
yesildeniz_ merva35 75 yerine 225 ünite mi kullandınız? Yumurta sayısına göre veya yaşınıza göre ayarlamıştır doktor ama bir şey olmaz bugünden sonra 75 yapmaya devam edersiniz. Ama doktorunuza mutlaka belirtin. Youtube dan gonalf iğne kullanımına bakabilirsiniz. Yapacağınız bütün iğnelerin nasıl yapıldığını mutlaka izleyin.
Deletedmom_298 İçerisinde görünenden daha fazla doz var, enjektöre bakarak anlayamazsınız benim de kafam çok karışmıştı siz muhakkak doktora söyleyin diğer dozlarınız boşa olmasın pahalı ilaçlar ☹️
Nilpekan Deletedmom_298 merhaba, nasıl yani mesela 900 lul gonalf içerisinde 900 luk sivi yok mu. Bende o şekilde ayarladım ilk basıp basmadigimdan emin olamadım 300 luk basmam gerekir. Sonra baktım 600 da gösteriyor enjektor de ki sivi
Deletedmom_298 Nilpekan bir kalemden 1000 çıkıyor en son 100 civarı kalıcak enjektörde. Benim o süreç bitti şuan enjektörler dolapta duruyor atma bize getir biz birleştiririz onları demişti hemşire
Deletedmom_298 Nilpekan öyle görünüyor canım endişe etme sayı olarak öyle görünüyor ama ilaç kalıcak içinde
Deletedmom_298 Benimde kafam karışmıştı hatta hemşireyi bezdirdim sonra kendimde anladım demek istediğini 0 kısmı varya oranın altında ilaç kalıyor oda 100 ml filan ediyor
Deletedmom_298 Deletedmom_298 mesela içinde diyelim 300 kaldı ya en son sen 400 e ayarlarsan enjektörü 400 basar inşallah ablatabilmişimdir.ama sen enjektörü yeni açtın bi problem yok bence 600 göstermesi gerekiyor zaten Bak ben 325 kullanıyordum iki kere yaptım içinde 250 kaldı öyle gösterdi enjektör ben yeni enjektöre geçmek istedim. Hemşire hayır geçme 325 e ayarla yap sıfır gösterecek dedi yaptım sıfırlandı. Hatta içinde biraz kaldı onu da dolapta sakla biriktir dedi .
Nilpekan Deletedmom_298 şöyle oldu benim ilk kullanimim. İlk 300 e ayarladım bastim sıvı hiç degismedi. Olmadi diye ikinci sefer yine 300 e ayarlayıp bastım ama sıvıya baktığımda 900 den 750 ye düşmüştü. Sanırım 150 yaptım diye 150 ye ayarlayıp bir daha bastım. Endişelendim sonrasında. Şu an 600 da gözüküyor ibre