Nurr-97 38+4 de doktorum alırız dedi ama izine çıkıyor başka doktora yönlendiriyor kendi doktoruma olmam için 39+1 i beklemem gerekiyor kararsız kaldım
panpancabo Nurr-97 benim ilki planlı değildi 39+4te olmuştu normalden sezaryene döndü. Bu planlı olacak, doktorum 39.haftaya kadar beklediklerini söyledi, tam 39.haftaya gün verdi.
SuEr_Tu1512 Nurr-97 Arada 4 gün var. Beklemede sorun olmucaksa, kendi doktorunuzu bekleyin derim. Ama sıkıntı olcaksa başka doktor alsın yani yapcak bişey yok 🤷♀️
Arzu19988 Elovee merhaba bebeginiz kuveze girdimi?37de kac kilo dogdu ogrene bilirmiyim.benimde doktorum 37e aliriz dedi
Elovee Arzu19988 2900 denilmisti 2700 civarı doğdu minicikti kuveze girmedi cok şükür sağlıklıydı. Hiç bir sorun yasamadik❤️ biraz erken alırız demis neden acaba
Arzu19988 Elovee masAllah canim Allah bagislasin.plasentada sorun var 38e kadar goturmez 37de alicagz en geci dedi su an 33hafta olduk
Mirayy_21 Nurr-97 bence bekleyin doğktorunuzu memlekette doğum yaptım 38 deydi şuan olduğum şehir de 39 u bekleriz dedi doktor ne kadar kalsa içerde o kadar gelişir diyorum