Elovee Kese gördük 2 hafta önce ama kalp atışını duymadık daha. 7 haftalık oldum. Ne zaman gitmeliyim tekrar sizler kacinci haftalarda gidiyorsunuz❤️
Bir-anne21 Elovee ben özelde 6+6 da kalp atışı duydum cinsiyeti de 13+6 de öğrendim sonra zaten sana doktorum kaç aylıkken gelineceğini anlatır
Yazmelegi_ Elovee bu hafta içinde veya 8 de kalp atışı için gidin bence sonra ona göre 1 ay sonraya gelin der
Bir-anne21 Elovee özele gidersen 13 sonu 14 başı git cinsiyet için kalp atışı için 6+6 yada 7 de git özel hastane için diyorum ama devleti bilmem
ylzmommyy Elovee Git aşkım bence şimdiden çünkü folik asit başlayacak doktorun🌼 aynı şekilde değerlerine de bakılmış olur. Takviye alırsın. Hayırlı olsun bu arada 💜 Sağlıkla gelsin yavru kuşun
Elovee ylzmommyy ben kendim başladım iciyorum folik asit magnezyum. Hamile kalmadan önce başlamiştım değerlerim bebiş için. Çok teşekkür ediyorum
Buse_205 Merhaba kızlar ben 4+3 haftalık hamileyim ama hiç doktor kontrolüne gitmedim folik asite kendim başladım vajinal muayene olmak istemiyorum kaçıncı haftada doktora gitmeliyim
Selim_Alparslan Elovee canım 11.haftada kadar her hafta çağırmıştı beni kanama alanımız da vardi takipliydim 6+5 de kalp atışını duymuştuk ama geç dollenme olduysa eger 8 .9. Haftada duyanları bile okudum ben endise etme 🥰 Bence bir gidin duyarsınız gibi geliyor 👻