Merveee6 Kese fasülye gibiyse erkek yuvarlaksa kız Genelde böyle y or um yapılıyor haklılık payı var mı kızlar
Minnakpopus Merveee6 Alakası olduğunu düşünmüyorum. İlk oğlumda ilk ultrason resmi kese fasülyeydi. İkinci oğlumda kese yuvarlaktı
Bebis25 Merveee6 Benim kese yuvarlak bebek de sol yerleşimli yani iki teoride genelde kız derler. Ama Dr erkege benziyo dedi 17 haftada. Umarım o kordondur tabi 😁 3 ayrı cinsiyet tahmini sayfasına gönderdim keseyi üçü de kız dedi. Bakalım kim yanilacak 😁
Gul_c_koyak İlk kızım da kesemez yuvarlaktı kızım oldu İkincide kesemez fasulyeydi hatta böyle seyler duyup kime ulturasyon göstersen oğlun olacak dediler bundada kızım olacak allahin izniyle 😊😊
SuEr_Tu1512 Merveee6 Asla inanmıyorum böyle şeylere 🤦♀️ İlk oğlumun kesesi yusyuvarlaktı, şuanki hamileliğim yine erkek ve kesesi fasulye gibi 🤷♀️
Asklim Merveee6 ben şu an kızımın ultrasonuyla şimdiki gebeliğimin ultrasonunu baktım bence binde biri tutuyor ya benim kızıma baktım fasulye gibi şu anki yuvarlak olmuştu sonra o da kese gibi cinsiyeti bilmiyorum 14haftalık