Yusufunannesi_ Merhaba güzel anneler, nasılsınız? Reglime 6 gün var ama ben dayanamadım Prodoctor erken gebelik testi yaptım. Bir oğlum var 6 yaşında ama çok istiyorum kardeşi olsun. Teste göre var mıdır? Prodoctor ile sorun yaşayan oldu mu?
mm_m954 Yusufunannesi_ kan vermeden inanma canm benim bundan daha belirgin çizgiler ama negatif gördüm
Lovebaby27 Yusufunannesi_ benimkide böyle ama olumlu sonuçlanmadı lekenlemem geldi inşallah senin vardır 🥹
Mamiko_2020 Yusufunannesi_ evett bende de öyle olmuştu çok heyecanlı süreçler 😍Başka test var dimi yarın yine yapın daha koyu olacaktır 🥰
Yusufunannesi_ Mamiko_2020 aynı marka var ama başka marka da alabilirim deneme amaçlı 🤣 yani çok güzel bir duygu, olma ihtimali bile insana neler yaşatıyor böyle
Yusufunannesi_ mm_m954 biraz daha bekleyip test takibi yapıp sonra kan veririm diye düşündüm 🤣 hangi markalarda yalancı pozitif yaşadın? Bir artımed biliyorum ben çok sık yalancı pozitif veren
mm_m954 Yusufunannesi_ bebetime bir yaptım yalancı veryior diye bitane daha yaptım oda çizgi çıkardı pembe
penbe_karisi Evet çizgi var yarın tekrarlaa bu zamanlar çok yalancı pozitif görüyoruz forumda umarım vardır 🥰
Yusufunannesi_ Admsarzu aman yap gitsin 🤣 ben de her ay testlere o kadar para verdikten sonra bu ay kendime söz vermiştim regl gecikmesini bekleyeceğim diye ama olmadı 🤣
mm_m954 Yusufunannesi_ başka test bida dene canm benim güvenim sıfır artık kalp atışı duymadan okdar oldum