hamilesavis19 18 haftalığım 5 kilocuk aldım daha. Normalde zayıf insan olduğum için kilo almaya can atanlardanım 😂
Katres Zumruduanka160 aynen beni dışarda görenler anlamıyo asla hamile olduğumu feraceliyim ya, evde de görenler sadece göbek görüyor ama göbeğim çok farklı anlamıyorum Herkesin mi öyle acaba Tamamen top gibi değil
Esraerdgn95 @Krg1 önemli olan bebek ve senin sağlığın tabii ki hiç bir kadın çok kilo almak istemez ama yapı, bünye meselesi. Genetik faktörler.:) 33+5 deyim 13 kilo aldım bende. Gebelikte her kadının kendini beğenmediği bir süreç oluyor. Yalnız değilsin:)
XMelodika Krg1 11. Haftadayız 1 kilo verdim kilo almadım henüz bebeğin kilo alacağı şeyler yiyorum sadece kilolu hamile kaldım çünkü kilo almak riskli olur dedi doktor aşermiyorum da mide bulantımda yok bakalım ileride neler olur 😒
Birannelikmeselesi mrp2023 bende tam 34+1 im 🥰 7 kilo aldım ben. Sezaryen mi vajinal mi olacak sizin?
prensesmoana 22 haftalık hamileyim. Pek iştahım yok maalesef. 60 kiloyum hâlâ. Başlangıç kilomdayım yani.