Krg1 öncelikle merhaba kızıma 22 yaşında hamile kalmıştım 61 kiloyla 40+2 de doğum yaptım doğum yaptığımda 81 kiloydum normal doğum oldu çıktım eve geldim 40 gün azar azar kanamam devam etti ve ben 70 kiloydum kızımda 3,5 doğmuştu neyse sonra ben emzirme döneminde bir anda ye iç otur derken 79 kiloya tekrar çıktım ve inanılmaz bir iç çöküş yaşadım sonra kızım 6 aylıkken karar verdim spor ve diyetle yaklaşık 1 buçuk yılda çok gitmedim çünkü reformer pilates yapıyordum 65 kiloya düşmüştüm ama pilatesin artısı şu 65 olsanız bile 60 gibi gözüküyorsunuz şuan tekrar hamileyim henüz 10+5 kilo almadım son iki üç ayımda diyetisyen ve pilatesle devam etmek istediğimi söyledim doktorum bi sakınca görmedi çünkü zaten hamile olduğumu fark etmeden de 1 ay kadar spora gitmişim yani kısaca kilo verilir alınır hatta bana şuan insanlar asla çocuklu olduğuma inanmıyor ben devam etseydim hedefim 60 a düşmekti ama bunu doğurayım yine devam edicem önemli olan istikrarlı olmak siz ve biz yani tüüüüm anneler istersek herşeyi başarabiliriz ❤️ sizde isterseniz son aylarınızla bir diyetisyenle ya da hamile pilatesiyle devam edebilirsiniz 🫠😘