Cerenak Bsrsrcm ben de 2. Trimester da çok kilo aldım. Doktor +20 kiloyla girersin doğuma diyordu. Ama 3. Trimesterde kilo alımım yavaşladı yine herseyi yememe rağmen 38. Haftadayım +14’te kaldım. Tabi bünye meselesi yine dikkat etmek gerekiyor. Ama bunu çok da takmayın kafaniza, aldığımız gibi veririz bu kiloları bebeğinize odaklanın siz sadece ♥️
anneolmakneguzel_ Krg1 32.hafta +6, ama dikkat ediyorum zaten 83le hamile kaldım. Seninkide çok depil canım yaa, çok takıyosan bundan sonra dikkatli yersin suya salataya aban, alırsanda al bşy olmaz😂
Krg1 anneolmakneguzel_ son 1.5 aydır dikkat ediyorum biraz daha ama başta ipin ucunu aşırı kaçırdım 🙈😂 ben şu an 76-77 kiloyum 🥲
Krg1 Bsrsrcm evet çok az kilo alarak doğuma girenler çok bende onlara bakıp bakıp benim niye böyle oldu diyorum aynı şeyleri tam olarak yaşıyorum seninle ama bende senin gibi baştada aldım sigarayı bırakmakta çok tetikliyor bence çünkü hamile olmayan insanlar diye sigara bırakırken kilo alıyor
Bsrsrcm Krg1 aynen öyle hamile olmasaydıkta sigarayı bırakınca kilo alacaktık. Umarım bi şekilde daha fazla ilerlemeden tutabiliriz çünkü gerçekten hiç keyif alamıyorum bir an önce daha fazla kilo almadan zaman geçsin de doğurayım diye düşünüyorum hep😢
Ecmsyl UMY16 sorunda orada bişey yapmıyorum 😆 3. Gebeliğim. Yani benim nedense hep kılolu olduğum zamana denk geldi hamileliklerim 😆 ama diğer iki gebeliğimde aynı 9 kılo ile bitti hep. Yolun yarısı yıne aynı muhtemelen kalan toplu kilolar 30 lu haftaları bekliyor😆 benek kılo alınca alıyorum cunku. Acıkırsam yerım ekstra yaptıgım bısey yok daha once bulantı yasamadım bunda bulantıda yaşıyorum ama yemem kadarını yıyorum ekstra hamıleyım dıyıp yemeye yüklenmedim. Geneldede çok iştahlı biri değilim sanırım buda yetiyor bebeğe 😌
Ecmsyl UMY16 ehehe yok desem 🤣🤣 Normalde T bölgem yağlı birisi olduğum için cips vs evde vardır cocuklarım eşim yer ama ben canım istemedikçe yemem. Tatlı krizleriö genelde regl dönemimde daha çok olur. Hamileyken mesela canım dün revani istedi yaptım ve yedım. Canım istersede yerim. Genel olarak bana dönüşü kilo olmuyor. Çünkü yememeye alışmış vucudum var 😬 Şuan saat 14.50 burada ben sadece yeni kahvaltı yaptım oda bıber dolması😁 birde birazdan revani yerim🤣 benim ekstra sunuda yemem lazım bunuda yemem lazım gibi bır çabam yok vitamınlerımı duzenlı alırım. Ruh halımde aclıgım neyi isterse onu yerim. Bu hamılelıkte hele her yemek oncesı ve sonrası ınanılmaz bulantı çekiyorum dahada uzağım yemek konusuna ama bu demek değildir ki aç gezıyorum hamile olduğum için gercekten cok acıkırsam o an elıme ne gecerse yada ne ıstersem yıyorum. Bazen çok iştah açılıyor bazı gebelerde oda normal benim artık 3. Hiç kasmadan bildiğim gibi devam😌 Çok yemeninde faydası yok. Az yemeninde tabiki yok ben vücuduma göre hareket ediyorum. Elbette simit pogaca normal ekmekte yiyorum yani kahvaltıda canımın istediğini yerim. 🥳
Gkcmila Violacola Ah yeni görüyorum ya ilk aylarda 15 kilo verdim aslında 20 kiloyu ilk 3 ay içerisinde verdim 10 kiloyu vermek uzun bir sürece yayıldı onuda 12 ay da vermişim ekstra birşey yapmadım spor diyet vs belki yapsam daha hızlı verirdim 3 kilosu kalmıştı ama