Krg1 Ben 28+3 haftalığım 14 kilo aldım çok biliyorum ama sigara kullanıyordum onu bıraktım en başında onunda etkisi oldu galiba siz kaç kilo aldınız 🤦🏼♀️ Kendimi çok kötü hissediyorum aynaya bakasım gelmiyor 😢
Uyarfatma Krg1 26+2 haftalık hamile kaldığımda 51 dim bulantı falan derken 45 e düştüm sonra 13 kilo aldım şuan 58 kiloyum bakayım doğuma kadsr kaç olucam😃
Katres Krg1 28 + 2 ben hamile kaldığımdan beşinci ayına kadar 12 kg verdim çok mide bulantısı ve zor geçti ve hiç almadım maşallah diyeyim de çünkü bebeğin gelişimi normal ilerliyor
heyecanli1anne__ Krg1 bende hiç bulantı kusma yaşamadım çok şükür. 28+2yim 10 kilo almışım 🤦🏻♀️ ama üzülüp kendinizi sıkıntıya sokmayın bence sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi doğumdan sonra vercez mecbur bu kilolarıı
Krg1 Uyarfatma ay bende hiç bulantı olmadı ondan baştada hiç vermedim sürekli ilk kilomun üstüne koydum 😢 bilmiyorum ben mi çok takıyorum 😂
Uyarfatma Krg1 Ay takma kız ne takion tadını çıkar doğumdan sonra ideal kilona dönersin sen hamile sin ye iç tabii bebeğin sağlıklı olsunda boşver gerisini bence biz hamişler hepimiz güzeliz 🥰🥰🥰
Ecey2110 Krg1 Krg1 37+ 4 haftalık hamile kaldığımda 54 kiloydum şuan 58 kiloyum neredeyse hiç almadım😊
Uyarfatma Krg1 Ayyy bulantı varya berbat birseh gerçekten yaşamayan bilemez ben ne çektim 4 ay :(( yaşam kalitem düşmüştü resmen yataktan çıkamıyordum kimseyi gözüm görmek istemiodu tahammülum yoktu hicbsy e ama çok şükür geçti 2 aydır rahatım
Krg1 Uyarfatma şükür geçmiş bazıları doğum yapana kadar kustum diyor ben çok korkuyordum hamilelikten sırf o yüzden tabi bende tersi oldu muhteşem iştah 0 mide bulantısı 0 iğrenme oldu