Drusnm2 Kızlar doktor bebek makat geliş duruyor dedi . 23. Haftadayım ne zaman düzeliyor. Normal mi bu haftada hala makat geliş durması
Merve-metin Drusnm2 çok normal canım daha doğum anına kadar çok pozisyon değiştirir son an doğum anında doğum kanalına giren bebişler de var şimdiden onu kafana takma canım
zeyka Drusnm2 baş gelişti 37 de makat geliş oldu 38 de tekrar döndü doğum pozisyonu aldı daha haftan küçük yeri de geniş bebeğin emin ol günde defalarca dönüyordur
Minikfasulyem_1 Drusnm2 düzelir daha merak etme benim 31 e kadar baş gelişti sonra baktık dönmüş makat geliş sonra 36 da tekrar gittik tekrar baş geliş olmuştu gerçi sezaryen olmak zorunda kaldım 🙃
Larisabebegim haftada bebeğin makat durması gayet normal bir şey, vallahi hiç kafana takma. Daha önünde upuzun haftalar var, bebekcik rahimde bol bol takla atar bu dönemlerde. Bugün ters, yarın yan, öbür gün baş aşağ Onun keyfi nasıl isterse öyle duruyor, sen de izliyorsun resmen küçük bir dans gösterisi 🤣🤣🤣🤣 Genelde 32. haftaya doğru baş aşağı dönerler ama bazı afacanlar son haftaya kadar bekletir, sonra bir bakarsın hoop dönüvermiş. Panik yok, rahat ol. Sen yürüyüşünü yap, bol su iç, gevşek dur, gerisini minnoşuna bırak bebişi İçin rahat etsin diye yazıyorum ben ebeyim 🥰, çünkü bu haftalarda makat geliş gayet olağan bir şey
husna_tmt Larisabebegim merhaba ben 28 + 2 gebeyim dün bebeğin makat pozisyonunda olduğunu öğrendim düzelir mi sizce suda normal doğum istiyordum egzersiz yapmalı mıyım pilatese gidiyorum haricen böyle dönmesi için egzersizleri var onları yapmak için erken mi
Drusnm2 Minikfasulyem_1 benimde ilk gebelikte açılmam olmadı . Allahın izniyle ssvd deniycem bu gebeliğimi 🥹🩷🙏🏻
Minikfasulyem_1 Drusnm2 açılmam vardı çatım dardı 😂 ayy allah gönlünüze göre versin kolaylıkla gelsin inşallah
deryakrgz Drusnm2 30 haftadayım hala makat geliş pozisyonunda doktor dönebileceğini söyledi. Sizin haftanız daha çok küçük çok pozisyon değiştirir merak etmeyin 🤗🌺