Benim küçüklükten (12 yaşından ) beri sivilce sorunum var şuan 21 yaşındayım hala yüzümdeki sivilceler geçmiyor cilt bakımı yaptırdım her türlü işlemi yaptırdım ama hala geçmiyor cildiyeye gittim doktor krem yazdı kullandım geçti ama sonra yine çıkmaya başladı her zaman fondötenle kapatıyorum dışarı çıkarken görünmesin diye bazıları limon sık geçer diyor limonda yüzü yaktığı için sıkmak istemiyorum küçüklüğümde hiç sivilcelerimi patlatmadım her zaman kendi geçsin dedim ama geçmiyor yüzümün pürüzsüz olmasını istiyorum ama önceden yüzümde çok fazla sivilce vardı fazla kremlerle geçmişti ama şuan yine çenemde yanaklarımda çıkmaya başladı reglden değil diye düşünüyorum birde cildim acayip yağlı yağlı bir cilde sahibim güneş kremi kullanıyorum ama yinede yağlı bir cildim var nasıl geçirebilirim yüzümdeki sivilceleri cidden İstanbul’da muayenesi en pahalı olan doktora bile gittim ama geçmiyor inatçı sivilcelerim birde pirinç 🍚 maskesi iyi gelir mı yapıp yüzüme sürsem yada nasıl geçer bu sivilcelerim🤦🏼♀️🥲