Ciciii vanım bende de öyle oluyordu 3 yıldır her ay test yapıyordum negatif çıkıyordu gitmediğimiz doktor kullanöadığım ilaç kalmadı şifalı bitkiler aklına ne gelirse hepsini denedim zikirler çektim namazlar kıldım internet’te ne görsem yaptım hiçbir değişen olmadı en son umudu kestim yani dedim olmuyor zorlamaya gerek yok işe gidip geliyordum adetim 14 gün geçti hiç aklıma gebelik gibi bir belirti gelmiyor ama benim normalde de düzensiz tedavi de gördüm düzelmedi iş yerinde arkadaşlar rüyamda seni hamile gördüm biri geliyor senin yanında bebek vardı falan kızdım çünkü can acıtan bir şey bir daha bana öyle şeyler demeyin falan diye göğüslerim ağrımaya sızlamaya başladı hiçbir gebelik belirtim yoktu ama eşim hastaneye gidelim dedi gittik kan testi falan aldılar tahliller falan sonuçları almaya gittik doktor gebelikte göğüs ağrısı normal dedi olur falan dedi şaşırdık hocam hamile değilim ben dedim doktor da şaşırdı ben öyle diyince 🥲sonrasında doktor 6+4 haftalık gebe olduğumu söyledi şuan 20+3 deyiz umarım sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı da nasip etsin Rabbim dularım sizden yana umarım sizde gebesiniz dir🦋