minikmucizemm__ Krg1 bir yandan yaz hamileliği çok güzel bir şey hani birçok meyveden yararlanabiliyorsun canının çektiği şey elinin altında olabiliyor ama zorluğu da çok fazla ya
Krg1 minikmucizemm__ Yiyecek konusunda öyle birde bir daha ki yaz kendini toparlamış olacak bebişler ama sıcaklar aşırı zorluyor klimayla bütün olarak yaşıyoruz 😂
minismom ozgul__ masallah 2 yas sendromu bitmeden bide 3 yas var dimi 😀 bendede var bitane sendromlu 2.5 yas bende 25 haftalıgım
Asteriaa minismom valla gitmiyoda gidicek mecbur djhdjs dolmanin yanına diğer türlü çok bişey yakistirmiyorum
minismom demirrleydi_ ilkinde bende tiksinmistim etten tavuktan ama bunda surekli canım et tavuk turu cekiyo
gllffr minismom yok hayır biber ve patlıcanı haşlıyorum kaynayınca suyunu süzüp soğuk suyun içine koyuyorum içine de zeytin yağı sarımsak tuz ve limon güzelce karıştırıp ekliyorum çok lezzetli oluyor
gllffr pkbsr biber ve patlıcanı haşlıyorum kaynayınca suyunu süzüp soğuk suyun içine koyuyorum içine de zeytin yağı sarımsak tuz ve limon güzelce karıştırıp ekliyorum çok lezzetli oluyor
[silindi] minismom ay yok yavrum yani taze makarna annemler salma der ona 😂 direkt hamuru yoğurup açıp kesip pişiriyoruz