minikmucizemm__ minismom çok farklı bir şey ya hasta mısın değilsin iyi misin ona da değilsin çok farklı bir ruh halindesin yani insan evde full yatmak istiyor yani Bir de ben çalıştığım için işe gelip gitmek gerçekten çok zorlaştırıyor işimi ne diyeyim Allah sabır versin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻🩷
minismom minikmucizemm__ benim 2.5 yasında bi kızım var yatmak bile luks yani surekli pesinden kos yemek falan Amin insallah Rabbim acılarını gostermesinde birazcık cekicez artk napalım
minismom myangelson afiyet olsun sıcakta corbada gidermi bilmiyorum domates corbası istiyorum aslında ama 😀
Opmiyimgebeyim Dünden biber dolmam ve mercimek çorbam var. Yanına yoğurt, karpuz. Yarına da peynir ekmek ve karpuz düşündüm😅
emirmom minismom dünden domates corbam köz patlıcan salatam ve karışık kızartmam var Bugün de eşim ton balıklı makarna istedi yanına onu yaparım Ben zaten bulantidan birşey yiyemiyorum çorba salata yesem canıma minnet Oğlumun da bulgur pilavı ve sulu köftesi var bizim menü baya karışık 🤣
minismom emirmom oh afiyet olsun menu baya zengin 😂 bulantıya ragmen bu kadar yemek helal olsun valla
minnakhanimmm minismom taze fasulye mercimek çorbası cacık semizotu salatası yanınada pirinç pilavı yapcam bir o kaldı
myangelson minismom ben domates çorbasının köz halini çok seviyorum ya firinda yapıyorum tadı çok güzel oluyor 🙈
emirmom minismom sen gel bide bana sor bacım 🤣 köfte ve pilav kayınvalidem oğluma getirmiş onlar hazırdı diğerlerini de zor bela yaptım