minismom Kızlar ne yemek yapıcaksınız yemegim yok oyle rahat rahat oturuyorum ama kafamda surekli ne yemek ypsam sorusu donup duruyo 😂
sinemmss minismom Fırında soslu tavuk Salata 🥗 Pilav Ayran Çorba bugün böyle yaptık inanın hava o kadar sıcakki yemek yapamıyorum ama sağolsun yardımcılarım var onlar yapıyorlar 🙃❤️
Ayseguls_baby minismom dünden patatesli tavuk ve pilavım var yanına mercimek çorbası ve salata yapıcam ❤️
ozgul__ minismom bugün temizlik günü ilan ettim dip köşe sendromlu bir oğlan bebesiyle 🥲😂 o yüzden bugün dışardan sipariş edicem yemek temizlik sıcak hepsi bir arada olmuyor 🥹🥹
Niiillloooyaaa minismom menu yaomiyorum bugun kiymali kabak yemegi pisircem yanina da ayran yada kola cok cesit yapmiyorum genelde yanina pilav istemeyen yemeklerde pilav falan da yapmam zaten yaz gunu yemek yenmiyor buna sukur 😅
minismom Niiillloooyaaa sıcakta yeter bile kocama kalsa her gun her yemegin yanında pilav yicek cinlileride gecti adam 😂
Niiillloooyaaa minismom valla bende yapsam bizimkide hic hayir demezde kusura bakmasin koltuga otuup.kalkarken bile gotum cikiyor sicakta karnim burnumda olmusum 39+2 hiiic ugrasamam ondan once de ugrasmiyodum mecbur o da piseni yiyor 😅
minismom Niiillloooyaaa oo sen dahada agırlasmıssın zor olur hem sıcak hemde ocak 😀 bos ver idare etsin simdilik
Niiillloooyaaa minismom idare etmese de baska secenek olmayinca mecbur kaliyor bazen diyorum kalk sen pisir de ben yiyeyim 🤣🤣 yumurta kiriyor yada patates kizartiyor kendi yapsa daha ac kalacagindan benimkine sukur etmek zorunda 😅
Edizhr minismom etli kuru fasulye ve pirinç pilavı salata kavun karpuz yeterli 32 haftalık oldum zor kiynasiyom Zaten sanki yumurta Sepeti taşıyorum
minismom Edizhr afiyet olsun ay hic sorma yaa 25. haftadayım ama kendimi sonlara yaklasmıs hissediyorum oyle agırlastım 2. gebelik erkenden agırlastırıyo heralde veya sıcaklardan dolayı