ikiprensannesii_ Sehla00 bende gördüm canım kan verin bence varsada herşeyin hayırlısı olsun inşallah
zeynepulker0 Sehla00 direk hastaneye gidip kan verin ama bu saatte de zor aciller de yapmıyor özele gidin daha iyi bir saate çıkıyor sonuç
Nansjnd Benimde aynı şekildeydi akşam yaptım çok az belirgindi sonra sabah ilk idrarla yaptım birazdaha belirgindi gidip kan verdim hamileydim ama daha çok yeniydi içinde kalmasın gidip kan ver istersen
merrrvees Sehla00 tek bi yerde verin 2 günde bi aynı saatte verin doktorum demişti laboratuvara göre değişiklik gösteriyormuş
Denizaydin06 Sehla00 ya moralini bozmak istemem ama bende nimo yalancı çıkarmıştı sen başka bir markayla dene bence ya şüphe kalmasın
Sehla00 Denizaydin06 yaparken de çok güvenmedim ama. Başka marka yoktu. Bugün verebilirsem kan vereceğim
Nur8893 Sehla00 Canım bende dün test yaptım silik bir çizgi gördüm ama güvenemedim o yüzden de sevinmedim . Çünkü yalancı pozitif veren çok oluyor başka testle de bir teyit et istersen Gönlünce olsun İnşallah 🤲🏼