Gencbirannis Kızlar enfeksiyon sorunu olanlar biliyor önden arkaya doğru temizlik yapılması uygun olur ama klozette tam tersi oluyor sıkıntı olur mu acaba?
kimchikimdi Gencbirannis Bence yaratır, gerekirse ıslak mendil ile işini hallet sonra belden aşağı yıka kendini klozet cok sıkıntı ya ben hiç sevmiyorum dikkat et elinden geldiğince🎀
Leontiine Gencbirannis ben anlamadım klozette niye tam tersi oluyor ki aynı şekilde taharat alıyoruz her türlü önden arkaya olacak şekilde.
Gencbirannis kimchikimdi ben de nu şekilde düşündüm o şekilde yapıyorum şimdilik aklıma başka bişey gelene kadar:))
Gencbirannis Leontiine klozet arkadan öne doğru yıkıyor vajinaya mikrop bulaştırabilir o yüzden aklıma gelmişti
prensesmoana Gencbirannis Bu tehlikeden bana aile hekimi bahsetmişti. Ve biraz düşününce insan doğru olduğunu fark ediyor. Ben o yüzden birkaç kere yıkıyorum. Kurulamayı çok özenli yapıyorum. Gerekirse belden aşağımı her tuvaletten sonra yıkıyorum. Uzun zamandır enfeksiyonum yok çok şükür.
Gencbirannis prensesmoana ben klozeti kullanmıyorum artık canım ya nolur nolmaz diye başka türlü hallediyorum temizliğimi ama kuru kalmadına özen gösteriyorum günde birkaç kez değişiklik yapıyorum
kedili1anne Enfeksiyon olmaması için peçeteden uzak durun Jinekolog demişti peçete parçaları kalıyor kurularken Vajinaya kaçıp mantar enfeksiyon yapıyor Muhakkak kurulama beziniz olsun bolca Tek kullanımlık 60 derecede yıkayıp kullanın