melegiminannesi İki hafta önce gitmiştim doktora daha kıl kadardı simdi elleri ayakları bile görünüyor yarabbim bakmalara doyamıyorum kızlarrrrr ❤ https://i.hizliresim.com/jgrBdr.jpg bi bakın ablaları 8+2 günlüğüz 😀
Ysldmtt Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel bi duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallah😍😍 melegiminannesi
Deletedmom133 melegiminannesi oyyy seni çok iyi anlıyorum o zamanlar bende öyleydim şimdi onun ağzını oynatısı ellerini görmek büyük mutluluk büyüdükçe daha çok görmek isteyecek sin canım maşallah size 😄
melegiminannesi Yasemincifci ay daha hareket ettigini göremedik ulturasonda ama böylr minnak bir bebiş gördüm daha mutlu oldum ya 😀😀😀
melegiminannesi Deletedmom133 hele bi o zamanlarıda gelsinnnnnnnn teyzeleriiii ❤ sağlıkla büyüsün kuzummm
Deletedmom133 melegiminannesi inşallah benim 22 oldu geçmiyor gibi geliyor ama şuan bakınca geçtiğini anlıyor insan 😀
melegiminannesi Deletedmom133 dimiiiiii yaaaaa inşallah cabuk ve sağlıklı gelsinler sabırsızlandırmasınlar bizleri 😀
hunilimom melegiminannesi Bi kaç hafta sonra gittiğin de ultrasonda hareketlerini de görürsün inşallah 🙏🤩