myangelson şu mesaja cevap vermemek elde degil. Tek bir ampul ilacı yapmak mi daha kolay sizce yoksa size laf anlatmaya çalışmak mi. Bakın bu tarz ilaçlar alerjik reaksiyon göstermeye cok yatkındır.ozellikle antibiyotikler. Üstelik 1 , 2 veya 3 hic fark etmez yeri gelir 50. Dozda anaflaktik şok geçirebilirsiniz. Bi açın bakın Google isterseniz anaflaktik şok nasil birsey. Bunu yaşamak isteyeceğinizi hic sanmiyorum. Acil gibi 2. Basamak olan yerler bu konuda güvenlidir fakat 1. Basamak dediğimiz sağlık ocaklari enjeksiyon merkezi gibi algilansada doğrusu bu değildir. Adı üstünde sadece 1.basamak dolayısıyla ellerinde bulunan ilk yardım ve acil müdahale malzeme ve ekipmanları da ona gore düşük seviyede. Bu gibi durumlarda sizi kurtaramama olasiliklari cok yüksek. Sonra dava açarsınız başıma bu geldi diye doktorda savunamaz kendisini cunku sen 1.basamaksin niye yaptın derler. O sebeple bu kadar riski göze almak yerine sizi başka bir kuruma göndermesi ve aciklama olarakkta benim doğrum bu demesi gayet normal. Yaptırmak istediğiniz enjeksiyon basit bir ağrı kesici (ki onun alerjik reaksiyon gostermeyecegininde garantisi yoktur fakat olasilik cok azdir) olsaydı sizi geri cevirmeyeceklerini sizde cok iyi biliyorsunuz bence . Kaldı ki kendisine kayıtlı olmayan bir hastanın islemini yapmakla sorumlu da değildir aslinda fakat çoğu hekim ve asm basit ilaçları geri çevirmez. Yani anlamıyorum bizim insanlarimizdaki sağlıkçı düşmanlığı nedir. Önce sizin dusunmeniz lazim kendi sagliginizi ama işte zor geldi yapmadı demek daha kolay.