ikiprensannesii_ Kizlar ben kan sulandırıcı iğne kullaniyorum biraz önce iğneyi vururken iğne karnındayken şırınganin icine kan doldu neden olabilir korkmalimiyim sürekli karnıma vurduğun için karnım bazı yerlerri taş gibi olmuş ve kararmış acaba o şişen yerden toplanan kan mi geldi yoksa plasentadanmi geldi
mrp2023 ikiprensannesii_ benim bir iki defa kan geldi enjektöre iğneyi yapmayıp attım başka yeni bir iğneyi yaptım. Plasentadan imkansız gelmesi ☺️ 17 haftada çoğu insan bebeğin hareketlerini hiç hissetmemiş oluyor düzenli bi hareket beklemek mantıksız olur
Bmelekkk Damara denk gelmiştir , plesantadan gelmesi mümkün değil, bende kullanıyorum bazen iğne zorlaniyor girerken öyle olunca kan geliyor iğneyi çekince, yer değişerek vurun aynı yere denk getirmemeye calisin
ikiprensannesii_ Bmelekkk teşekkür ederim. Yorumunuz için gerçekten içim rahatlandi kan rengi çok koyuydu. Siyaha yakindi resmen bende acaba o önceden vurduğum yerden toplana kan geldi sanırım bebeğim takip ediyorum iki gündür hareket etmiyor korktum bian acaba plesantedemi geliyor diye aklima geldi bian
Bmelekkk ikiprensannesii_ önceden oluşan morlugun yerine geldiyse o yüzden köyü olabilir, morluk geçene kadar o çevreye vurmayın, 17 hafta hareketler o kadar düzenli olmaz , tatlı yiyip soğuk süt yada su falan için en rahat hareket hissettiğiniz pozisyonda bekleyin sırt üstü yada sol yan tarafta
[silindi] İğne plesantaya gidecek kadar büyük değil merak etmeyin sadece deri altına inebilecek büyüklükte yani isteseniz zorlasanız bile plesantaya kadar ittiremezsiniz o geri gelen kan kılcal damarlardan geliyor iğnenin vurulduğu yerde sertlik yumrulanma vs olduğu zaman ordaki kılcal damarlar geriliyor yine aynı yere vuruncada içine kan geliyor normal bir durum endişelenmeyin iğneyi yaptığınız yeri değiştirin artık kolumuzdan ya da bacağınızdan vurun
ikiprensannesii_ [silindi] çok teşekkür ederim yorumunuz için haklısınız bende duydum anca az derinin altına filan ama bian evham yaptım. Bebeğimde 2 gündür hareket etmeyince acaba sorunmu var dedim korktum 🥰
ikiprensannesii_ Bmelekkk valah süt değilde bol bol su içiyorum tatlı şeyler çikolata yiyorum ama harekt yok uyuyomu acaba az az sanki uyuşukluk gibi oluyo
ikiprensannesii_ mrp2023 şimdi ben enjektördeki ilaçi boşalttım gobeyime enjektördeki hava sanırım kanı geri aldı. 4 gündür hareketleri hissediyordum. Böle damar atması gibi ama dünden beri atmayinca sdc uyuşukluk oluyo bir yerde ve sertleşme oluyor
Sizdenbirii1 ikiprensannesii_ bebek mi sertleşiyor yani elini koydugunda karnının bi tarafında sertlik mi var dün bende de oldu o 2 defa bebek toplandı 18 haftalığın bende
ikiprensannesii_ Sizdenbirii1 aynen zaten bu haftalarda başlıyor diye biliyorum benimde bir hafta filan var başladı