leylasinan blondemom benim finlux inverter klima 10 yıl önce eşim almış. 4 yıllık evliyim çok memnunum yazın 26 derece gece moduna veriyorum fanı da kısık ayarda açıyorum hiç rahatsız etmiyor
blondemom ikibaloglanannesi Samsung aldım ve çok mutluyum. Bir çok kişi Samsun’g, dedi. Bakın isterseniz.
blondemom Herkese teşekkürler. Önerilerin çoğu Samsung Windfree idi. Bende tercihimi ondan yana kullandım 🤠
cilvelilahmacun blondemom Biz portatif klima yani hava serinletici aldik hem daha uygun hemde daha mantıklı bence. Klima tek odayı soğutuyor ama bunu istediğiniz yere tasiyabiliyorunuz ve tam bi klima görevi görüyor odayı hem soğutuyor hemde isterseniz vantilatör ayarı var vantilatör gibide calistirabiliyosunuz tek eksik olan şeyi sıcak hava üflemez yani kışın ise yaramaz
CokCahilsinKeskeOlsen nihalclgc Camlar kapalı olduğu sürece diğer odalara da yayılıyor. Normalde çok güneş alıyor odalar durulmayacak şekildeydi şimdi daha iyi odaların ısısı , aslında ekstra yatak odasına alma planım vardı ama şuanlık gerek duymuyorum yeterli geliyor.