Kukoss 16 icindeyiz, Bikac bilgi sordu telefonda, agustosta gel dedi sanirim asi donemlerinde cagirmis oldu kan vermedim hic
Sinif177 Kukoss sağlık ocakları kanı direk işleme almadıkları için değerler yüksek çıkabiliyor. Asıl tiroid değerin 2 iken 4 üstünde çıkarmıştı. Gebelikte bu değer ilaç başlaması gereken bir değer. Hemen hastaneye gidip tekrar kan vermiştim.
Btl0101 sağlık ocaginda yaptırdığım tiroid testi 4 üzerinde çıkmıştı özelde tekrar yaptırdım normal çıktı. onlara kalsa ilaç kullacaktım.
Zeynzeyn @Kukoss hamilelğimi ilk öğrendiğimde tahlil yapıldı. 16. Hafta da tekrar verdim hem kan tahlili hem idrar tahlili yapılıyor gebelik boyunca 4-5 defa tahlil yapılıyor onun dışında tetenoz aşısı. Ben çıkan tahlil sonuçlarını kendi kadın doğum doktoruna da gösteriyorum. Bence gidip yaptırın onların söylemesi gerekiyordu bana gitmem gereken tarihleri bir kağıda yazıp vermişlerdi.
Kukoss Zeynzeyn ay hic demediler arkadasim soyledi ya tuh bu hafta doktora gidicektim sabahtanda sağlık ocagina gidiyim cok sagolun