minigimleseruven Kızlar şehir hastanesinde detaylı ultrasondan sonra hoca ultrason fotoğrafı veriyor mu bilginiz var mı ?
Minikkurabiye04 minigimleseruven bugün girdim kâğıt olarak vermedi telefona çekebilirsiniz dedi gayet güzel görünüyordu yüzü
Mervegl2609 Asklim 1 aydan fazla randevu almak için bekledim ama sıra açılmadı emek hastanesinde yaptırdım 3 4 bin arası biseydi sanirsam
Minikkurabiye04 Asklim ben üniversite kendi sitesinde bakıyorum saat 8 de açılıyor bir dakika kala giriş yapıyorum
Skrnn Saat sabah 10 da randevular açılıyor ben bi kaç dakika önceden bakmaya başlıyordum e nabıza iki kez gittim ikisindede gayet kolay aldım randevuyu deneyin isterseniz 😇
minigimleseruven Skrnn perinatolojiden kolayca alabildiniz mi , doktorum alan açtı ama günlerdir giriyorum asla acilmiyor :(
Zeynepackgz Minikkurabiye04 kaç haftalık girdiniz bide doktorunuz adı neydi bn 30 haftada anca buldum geç kldim ama nasıl olur bilmiyotim 3 hafta önce doktorum yeşil alan açtım randevuya bk dediğine göre birşey olmuo heralde