prensesmoana perapellla Merhaba. Hiç gitmedim ama Hacer Büşra Güntay’ın iyi olduğunu duydum. Ben de ona gitmeyi düşünüyorum.
smy34 perapellla Acaba Sincan lokman hekimde hangi doktora gittiniz 28 haftalık hamileyim de 4D ultrason çektirmek istiyorum veriyorlar mı acaba :)
perapellla prensesmoana ben ilk kızımda gitmiştim 7 yıl önce çok sevdiğim bir doktorum vardı ama ayrıldı, şimdi tekrar gitmeyi düşünüyorum ama doktorların hiçbirini tanımıyorum, teşekkür ederim öneriniz için ❤️
smy34 Elisa0110 Direk kadın doğuma randevu alıp gitsem olur yani dimi Renkli ultrason güzel çekmiş miydi acaba
Elisa0110 smy34 baktım da 3d bide altta 4d real time yazıyor cnm bende anlayamadım tam olarak da 3d mi 4d mi
smy34 Elisa0110 Yaa bgn lokman hekimi aradım da 28 haftalık hamileyim renkli ultrason için geç kaldınız dedi Bu renkli ultrason 3D yada 4D oluyo ztn Sizin gittiğiniz Hacer Büşra hanım bu haftalarda vermiş miydi acaba 🥲
smy34 Elisa0110 Bgn ablama bahsettim de onlar seni yanlış anlamıştır dedi 3 lü 4 lü tarama ile karıştırmış olabilirler dedi. 24.haftalarda yapılan ayrıntılı ultrason varya
Elisa0110 smy34 yani bence de katılıyorum. Çünkü renkliyi daha yeni yeni vermeye başladı sizin haftanız da renkli için uygun bence rica ederseniz verir iyi Bi doktor