Amywhat _Gizem__98 Allah yardımcınız olsun , sağlıkla kucağınıza alın inşallah, Çarşamba da benim var 🥹🌸
Dorammm _Gizem__98 ya benim de yarın sabah 8 buçukta vajinal doğumum olucak .ilk doğum stres korku heyecan herşey var
QueenM77 İlk doğumunuz mu? Rabbim yar ve yardımcın olsun su gibi kolay ve sağlıklı geçen doğumun olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini 🤲🏻 ❤️ Benimde çok az kaldı banada dua eder misiniz bende çok korkuyorum 🥹
_Gizem__98 QueenM77 Evet ilk doğumum vajinal doğum olcak Allah nasip ederse inşallah. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için umarım vakti geldiğinde seninde su gibi güzel doğum hikayen olur. Rabbim yardımcımız olsun 🤲
beren50 Amywhat sağlıkla kavuşalım. Benim ilk gebeliğim Allahım bu nasıl bir duygudur. Ben şuan varya ne yaşadığımı bile bilmiyorum inanamıyorum sizin duygularınız nasıl
Amywhat beren50 benim de ilk gebeliğim , bugün karnımda yarın kucağımda hayali bile çok garip geliyor ve bunu yaşayacak olmanın mutluluğu çok farklıymış uzun bir serüvenin sonu 🥹
Amywhat beren50 ben panikliğimden ötürü genel istiyorum ama anestezi doktorum spinal için çok ısrar ediyor muhtemelen yarın da aynı şekilde ısrar edecek , ama genel isteyeceğim
beren50 Amywhat bende çok paniğim ve çok korkuyordum ama doktorumla bugün konuştum dedim hocam genel olup ağrıyla uyanmak istemiyorum. Oda dedi spinal yapalım bebek çıkmadan da çok heyecan yaparsan direkt uyuturuz. Yani çok kötü olursam bebek çıkmadan da uyutacak.