Rmysa3535 ay kurban olurum benim yaşadıklarımı yaşamışsın .. ben sezaryen oldum ( biraz ağır bi hastane sürecim olsu 16 gün felan yattım erken doğum oldu vs.) 2 saat sonra ayakladım bebeğim için .. annem hayatta değil kv kaldı yanımda hiç istemesemde beni odaya getirdiler sonra bebeğimi getirdiler hemşire diyor ki ablacım yardımcı ol kıza şuan narkozlu o yapamaz sen emzirteceksin göğsüne tut diyor bir türlü beceremedi ama her fırsatta ben 6 tane büyütttüm demeyi biliyor boş insan . Resmen çocuğum aç kalacak diye Allahta kuvvet verdi dikişlerim zorlamadı beni ayakladım 2 saate bebeğime baktım sabaha kadar oda koltuktan horlaya horlaya uyudu . Gazınıda çıkarmadı bu arada aynen sana dediklerni dedi “ ben hiç bi çocuğumda gaz çıkarmadım sen yeni adet getirmişsin “ dedi .. hemşireye gizlice uyarmasını söyledim hemşire ne bilecek dedi sen düşün .. ayy neyseki geçti bitti bizde bugün 40 günlük olduk kimseyi evimde istemedim tek başına baktım bebeğime ve kendime, darıldılar küstüler umrumda değil . İğrenç insanlar hiç bi şeye değmiyorlar emin ol ve çok iyi yapıyorsun güvenmediğin kimsenin yaptırımını dikkate alma kim içine siniyorsa ona sor o seni yönlendirsin 🙏 yenidoğan kontrolleriniz yok mu bu arada ? Varsa eğer gidince doktora sarı kusmuğu sor ben ilk defa duydum inşallah normaldir oda 🙏 rabbim senle bebişini korusun kuzum 😍