Celiko kbraslnn göğüs kremi almamıştım kızım da okadar pişman oldum ki ilk bebeğim de şimdi ikinci kızımda ilk aldığım çeşit çeşit göğüs kremleri ve gümüş kapak
Suheyle1 adatuna ahah tam 15 dakikada hem benim hem bebemin cantasını hazırladım dün 😂 cumartesi dogurcam 😅
adatuna Suheyle1 ya ilk gebelikte ne büyütmüşüz biz yaaa haftalar önce hazırlayalım yok ağırlaşçam felan ahaha sanki neye gidiyoruz😂😂😂
Suheyle1 adatuna cocugun şampuanı pişik kremi bile daha kargoda 😅😅😅 ilkin heyecanı panigi ikinciyi gariban gibi hissettiriyor ama ne acelesi var yani modundayım😁
zeyka Depend kesin al derim diğer şeyler zaten aşağı yukarı belli. emzirme sütyeni emzirme atleti alt iç çamaşırı kullanmadım 2 doğumumda da altta depend vardı zaten üstümde de gecelik veya pijama içten biseyy giymeye gerek kalmıyor
2cocuk2kopek Meyra-tt sezaryense 1 gecelik 1 pijama ilk gün doğum sonrası gecelik çok kolay 2. Günde pijamaya geçebilirsiniz
adatuna Adaklc6 saygı duyuyorum canım herkese elbette🙏🏻😂 ama geldiğinle gitmek çok mantıklı dkdkd zaten bi hastaneye gelene kadar giyiyosun
Minik33_ adatuna noooo hastanede sancı çekerken suyum geldi öncesinde biraz kanama falan oldu yani gitigim kiyafetler eve geri gelmedi 😂😂 o yüzden çantama bı alt ile tunik koydum pijamalarla tekrar dönmemek için saygılar😂