Cansuoe 9. haftamdayim halen midem bulaniyor ve yaniyor... ne yapabilirim ? Lütfen yardim :( ceviz iyi gelirmi mide bulantisina ? Lütfen önerilerinizi bekliyorum...🙏🏻😰
Askkokuluyavrum Cansuoe canim ayva salatalık Türk kahvesini kollayabilirsin ayrıca çubuk kraker çok iyi geliyor bende yicem simdi canim cekti 😂
seymash Cansuoe beyaz leblebi iyi gelebilir belki, geçmiş olsun 10. Haftadan sonra azalmaya başlar muhtemelen bulantın ama bitmesi bikaç hafta alabiliyor 🙈
sedaykn Ben çözümü şöyle buldum sabahları yataktan hiç kalkmadan çubuk kraker yiyordum ve 5 10 dakika bekliyordum o çok iyi geldi her sabah işe rahatlıkla gittim.
Serpilysr Ben naptiysam gecmemisti. Tum gunum kusmaktan banyoda geciyordu desem yeri.. butun gun yatiyordum. Doktorum zofer adinda bi ilaç verdi. Sabahlari uyanır uyanmaz içtim ve onun sayesinde yemek yiyebildim kendime geldim. 18.haftamda bulantılarim gecti şükür. 9.haftamda kullanmaya baslamistim..
Tugbakaya Serpilysr canım aşırı mide bulantısı yaşadım 12. Haftama kadar doktor tavsiyesiyle zofran kullandım çok rahatlattı beni