_moom Mervecelik190518 sabah bisey yemeyin sıkıntı olmaz. Bende sabah giriş yaptım su bile içirmiyolar anestezi etki etmesi için sanırım
aslhnkrts9 Mervecelik190518 sezeryan olmadım ama olma ihtimalime karşılık bi keresinde gece 12 den sonra bişey yiyip içme en az 8 saat aç olman gerekiyor demişlerdi
mucizem__ Mervecelik190518 kahvaltı ettim öğlen sezeryan oldu ama hem ameliyatta hem odaya geçince kustum oda yediğim için sanırım çünkü aniden ameliyat kararı alınmışti çok kötü oluyo kusma o yüzden bence en az 6 saat aç kalın
2cocuk2kopek Mervecelik190518 11 deki doğumum için. Gece 12 den sonra hiçbir şey yiyip içme demişlerdi
Asudecikcik Mervecelik190518 bende 6 saat beklendi.. birde sezeryan gunujuz belliyse birkacgun onceden sivi gidalara gecmenizi tavsiye ederim. Sezeryan sonrası buyuk tivalet zorluyor. Benimki planlı sezeryan olsaydi dikkat ederdim☺️
Asudecikcik Mervecelik190518 bende 6 saat beklendi.. birde sezeryan gunujuz belliyse birkacgun onceden sivi gidalara gecmenizi tavsiye ederim. Sezeryan sonrası buyuk tivalet zorluyor. Benimki planlı sezeryan olsaydi dikkat ederdim☺️