Nurrrrtek zencefilligazoz ümit taşdemir perinatoloji uzmanı ilk orhan Kılıç a gitmiştim beni perinatoloji ye yönlendirdi şimdi ümit beye gidiyorum bu ayın 31 inde de randevum var
Elifmehmetemin hivda36 aynen normalde açmıyorum fazla ama bu ara aşırı nem ve sıcak var ve benim evim sabah başlıyor güneş batana kadar pertimiz çıkıyor
hivda36 Elifmehmetemin benim evde öyle akşama kadar güneş içinde artık dışarı kapıyı bile açıyorum biraz eser belki diye
deryakrgz __Kubracik01__ ahhh ahh bende 30 haftadayım bizde de durumlar aynı sabah akşam açık klima..
momkrm19 hivda36 30.haftadayım evet çokkk sıcak ama pozitif bakmaya çalışıyorum 2.gebeliğm ve muhtemelen son olacak tadını çıkarmaya çalışıyorum 🌝 çalışabilir izni alıp 37 ye kadar devam edeceğim inşallah
htc6306 irem10_ bana niye bu doktor öyle dedi altı gün geride hesapladım dedi bilmem ne dedi gayet bence kilosu iyi boyu iyi 41 santim boyu kilosu da 1 kg 550 gr
deryakrgz htc6306 29+3 e gitmiştim ben bebeğin kilosu 1506 gram boyu 41 cm di senin normal bence kuzum..
htc6306 deryakrgz siz neler neler yiyorsunuz hamilelikte işte bana doktor süt ürünlerini tüket tüketmiyorsun galiba bilmem ne dedi çocuğun kilosu iyi dedi ama bunlar tüket dedi bana yine de