ikibebekbiranne_ Kızlar yarın 7:30 da yatışım olacak, ikinci sezaryenim ama inanılmaz korkuyorum. Ameliyat sürecinden değil de emzirme bende travma olarak kaldı. Dua eder dua beklerim🥺
minismom ikibebekbiranne_ sag salim kavusursun insallah bebisine.. gogus ucu yarasından dolayımı travma olarak kaldı
Zge12 ikibebekbiranne_ Rabbim güzel bir doğum nasip etsin evladını sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım sende en kısa sürede toparlanırsın 🤲🏻❤️
Suheyle1 ikibebekbiranne_ saglıkla kucagıma alırsın umarım sorunsuz sıkıntısız geçsin hersey 🩵 benim de cumartesi aynı tedirginlik içten içe yokluyor 🥹
Gulcan_15 ikibebekbiranne_ rabbim sağ salim kavuşmanı kucağına almani nasip etsin inşallah istedigin gibi olur sonrasi sende bizler icin dua et 🥰
ikibebekbiranne_ minismom hem sütüm gelmedi, bebeğim yoğun bakıma alınmıştı, boş göğüslerle bir de inanılmaz yara olmuştu hep kanardı🥺
minismom ikibebekbiranne_ cok gecmis olsun canım insallah bu bebisin seninle beraber doner evinize sutun icin bestlak damla tahin helvası kuru borulce salatası bol su oneririm yara icnde kırmızı kantaron yagı ve silikon gogus kalkanı emzirme surecinde rahat gecer insallah bende cok cektim gogus ucu yarasından simdi dogumdan cok yaradan korkuyorum
ikibebekbiranne_ minismom Gulcan_15 simgeecekinci visnelicheescake Ppatya60 Leyli44 Allah razı olsun kızlar doğurdum çok şükür 💖💖
visnelicheescake ikibebekbiranne_ Allah hayırlısı ile evaldina kavuşmayı ve güzel bir süreç gecirmeni nasip etsin canım şimdiden gözün aydın 🥰
Ppatya60 ikibebekbiranne_ Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah sizlerde bizlere dua edinnn🥹
Leyli44 ikibebekbiranne_ Allahım kolaylaştır zorlaştırma hayır ile sonuçlandır Amin 💐 inşallah kolaylıkla güzellikle atlatın 🤍
endlesslove1 ikibebekbiranne_ hayırlı olsun sağlıklı vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olsun ALLAH analı babalı büyütsün
simgeecekinci ikibebekbiranne_ Rabbim analı babalı büyütsün size bağışlasın çok sevindim hayırlı bir evlat olsun inşAllah 🤲
nisaakb Amywhat yeni doğum yaptım bitkin ama huzurluyum şimdi emzirdim uyutmaya çalışıyorum 💕 2 gündür hiç uyumasam da 🫣