Kızlar ben 23+4 haftalık hamileyim bu zamana kadar çok şükür sorunsuz ilerliyorduk taki sabah kanamam başlayana kadar beynimden aşağı kaynar sular döküldü benim iki bebek kaybım var bu 3. Bunu da kaybetmek istemiyorum morale ihtiyacım var sabah uyandığımda wc kalktım kan gördüm aynı nişan gelmiş gibi özele koştum hemen daha önce eşimin aşağıda olduğunu zamanla yukarı çıkacağını sorun olmadığını söylemişti bugün de eşin aşağı düşmüş özel ihtiyaçların dışında ayağa kalkma yorma kendini dedi progestan hap verdi ağız yoluyla günde 3 defa olacak şekilde kanaman perşembe ye kadar geçmezse cuma günü hastaneye yatışın yapılır dedi sonrası her zaman ki muayene olduğum devlet hastanesine gittim acile gitmedim normal polinkilik üzerine muayene oldum karnımdan ve alttan baktı kanaman gözükmüyor dedi kanaman olursa buraya değil acile geleceksin dedi başka da bir şey demedi eve gelince hapı içtim çok şükür şuan kanamam yok kahve krem arasında bi akıntım var ama bu zamana kadar hiç bel ağrı yaşamadım akşam birden sağ belime ağrı girdi ve hâlâ devam ediyor daha önce ki düşüklerim de şiddetli bel ağrısı çekiyordum yine aynısı olacak diye çok korkuyorum bebeğim daha çok küçük dua eder misiniz bizim için her şey yoluna girmesi için uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin 💐💐