Merve6521
Hayır götüremezler , nereye alınıyormuş dedi mi dr ? Yoğun bakım içine mi ? Bebek odası dediğimiz bebek gözlem odasına mı ? Bu bebek odasının dışardan cam bölmesi var mı içerisi görünüyor mu ?? A sınıfı hastanelerde görülür bebeğinizi oradan izlersiniz ne yapıyolar. kimlik bilekliğinin koduna dikkat etsin eşiniz aileniz kim varsa , gerekirse fotoğraf çeksin . Başından çocuğun ayrılmasın bebek odasına girerse cam bölmeden izlesin . Yoğun bakım içine sokuyorlarsa izin vermeyin derim . Ne yapacaklar ne gözlemi imza almadan işlem yapamazlar zaten. Bunlara dikkat edin bir an olsun yanından ayrılmayın, 3 saatte fazla ben emzirecegim “yanımda olabilecek tüm sıkıntıları göze alıyorum, gözlem yapılmasını red ediyorum “ diye gerekirse imza atın sıkıntı olursa zaten anlarsınız 2. Bebekmıs. İzin vermeyin böyle bir şeye. Nerde kaldı bebek anne uyumu ten tene temas 3 saatte ne ile besleyeceklermıs ? Şekeri düşer o bebeğin. Elim ayağım titredi sinirlendim suan ya bu nasıl bir uygulama hemşire olarakta anne olarakta kabul edeceğim bir şey degıl. İnsanları salak yerine koymasınlar hiç bir bebek sıkıntısı yokken 3 st anne farkedemez diye anneden uzak tutulalamaz, böyle şeylere izin vermeyin uyanık olun eşinizi uyarın siz kendınızde olmazsanız falan.