Sayoss Kızlar 24 haftalığız şuan özellikle sol bacağım üstüne bastığımda çok ağırıyor magnezyum da kullanıyorum bu ağrı için ne yapmam gerekiyor ya günlük işlerimi halledemiyorum 😒 tavsiyesi olan var mı
Cicilininkini Sayoss ben 3hamileliğimde de yasadım bu sorunu sonşarda her yatmadan önce aksam bi tane sade soda içtim bazen 2 tane ilave olarak tabi vitamin takviyeside alıyordum ama totem yapmıstım galiba soda içmesem daha cok agrıyo kramplar giriyo gibiydim öyle öyle atlattım şimdiyse 8haftalık hamileyim bundada basladım
Deleted33000 Sayoss magnezyum un markasini değiştir bazı magnezyum ilaclarinin dozu düşük oluyor ve ılık duş çok iyi geliyordu benim agrilalrima sende bı dene istersen
minnakhanimmm Sayoss magnezyum yetersiz geliyor olabilir benimde kullandığım halde ağrılarım geçmemişti doktoruma söylediğimde ilacımı değiştirdi çok şükür şimdi olmuyor
gncarlermrt Sayoss 12 haftalık hamileyim fakat ben tüp mideliyim bir de 5.5 ay önce tüp mide oldum her ilacı her vitamini kullanamıyorum yek bir çeşit multivitamin kullanıyorum ama yetersiz oluyor sanırım …
Sayoss Cicilininkini sodayı ara ara içiyordum genelde her gün yoğurt tüketmeye çalışıyorum ama sodayıda her gün içeceğim artık teşekkürler
glcnaybay Benim de ayaklarım bacaklarım çok şişti 19. Haftaya giricem çok fazla şişti üstüne basamıyorum sizce ne yapmalıyım bu hafta da sizce normal mi
Hazalert Sayoss varisiniz var mı bir kontrol edin gebelikte varis oluşabiliyor ağrı yapıyor var ise varis çorabı kullanırsınız
Ebrunr Sayoss benimde sağ bacağımda öyle ağrı vardı ve magnezyum içmeme rağmen geçmiyordu. Meğerse bebek hep sağ taraftaymış ondan kaynaklı dedi doktor ve maalesef ona yapacak bir şey yok. Magnezyuma devam birde muz tüketebilirsiniz.
Sayoss Ebrunr Aaa bunu duymamıştım benimde sol bacak ağırıyo bebek galiba genelde solda çünkü tekmelerini hep sağ tarafıma atıyor
S-nur1 Benimde hem sırt hem ayak ağrılarım ufaktan kramp gibi de başladı sanki ama üzerine basamıyorum sanki saatlerce yol yürümüş gibi acıyor magnezyum atıyorum günde doktor hala düşük dedi magnezyuma belki dozunu yükseltir de faydası olur 🥴24.hafta
Ebrunr Sayoss ulturasona girdiğinizde doktora durumu aktarırsınız olmadı. İhtimaller arasında sonuçta. Benim karnım sürekli sağa doğru duruyor zaten 🥲 hep bir popo çıkartıyor oradan
Nihan87 Haftadayım, dünden beri sol bacağımı sürüklüyorum resmen, bugün işten gelirken ağladım artık acıdan, düne kadar böyle bir ağrım da yoktu. Magnezyum da kullanıyorum ama sıcaktan mı oldu, çok mu sola dönük uyudum bilmiyorum.
Sayoss Nihan87 yaa çok geçmiş olsun bende dünden beri öyleyim işte bolca magnezyum 😒 yoğurt soda muz şifa olur inşallah
Nihan87 Sayoss amin inşallah, soda iyi gelir umarım açtım hemen bir tane, peki babaların hayatlarına olduğu gibi devam edebilmeleri peki.. durup durup adama kuruldum