sevalyildirim Bebeğim 36+4 de ama 2 hafta gelişim geriliği var özel hastane 37 de sezaryen ile doğumum olması gerektiğini söyledi. Devlet ise normale kadar beklememi sizce ne yapmalıyım? Bebem plesantadan besin az alıyormuş
Blackkk sevalyildirim benim de kan akımları yavaş bu hafta 4 günde sadece 10 gr almış ama doktorum gelişimi tamamen durana kadar bekleyelim dedi şuan 34+5 iz 3 günde bir nts giriyorum aynı zaman da perinatoloji de takıp ediyor
Tatli_bebek12 sevalyildirim aynen canım benimde iki hafta geriden geliyor banada 37 haftada düşünürüz doğumu dedi devlet hastanesine gidiyorim perinatoloji takip ediyor yarında randevum. Var bakalım ne diyecekler 34 +5 şuan normalde 36 olmasi gerekiyordu
Dogproff sevalyildirim bana da aynısı oldu , en sonunda gelişim durdu 38 de sezeryan ile aldılar perinatoloji takip etmesi lazım normal kadın doğum değil
Sydnr58 sevalyildirim son aylarda bende de öyle olmuştu çok üzülüyordum ya. 39+3 de sezaryen doğum yaptım. Bebeğim 50 cm ,3040 kilo doğmuştu
sevalyildirim Tatli_bebek12 bana da sancın gelene kadar doğumun başlayana kadar bekle diyor ama hala geriliği devam ediyor ve kilo alımı haftasına göre çok çok az
sevalyildirim Sydnr58 sezaryen siz mi istediniz zorunlu mu yaptılar keşke beni de daha fazla bekletmeseler tedirgin oluyorum korkuyorum istemsizce
Eceeeeemmm sevalyildirim ben de de gerilik vardı 39+4 te doğum yaptım suyum bittiği için yoksa normali bekleyecektik 2900 doğdu
sevalyildirim Anneoldum2 ah bide bunu çevreye anlatabilsem para tuzağı bilerek diyorlar diyip duruyolar ondan dolayı hala bekliyoruz
Tatli_bebek12 sevalyildirim şuan kaç haftalıksiniz daha varmı doğuma ben 36 + 1 oldum normalde 38 olması gerekiyordu bakalım benim doğum ne zaman. Olur daha bebdk 2 kilo olmadi bile
Anneoldum2 sevalyildirim para tuzağı değil illaki doğum olacak özel seçildiyse yani benimde bebeğin gelişimi durunca doğuma alındım çünkü dışarda gelişir anne karnında gelişim yavaş ve durmuşsa hiç anlamı yok başka devlet doktoruna gözükün birde
Blackkk sevalyildirim bende 36. Haftaya girdim kilo alımı hızlandı gerilik 3 haftadan 1 haftaya düştü(akımlardan az kan gittiği halde) 3 günde bir gidiyordum artık haftada 1 e düştü ilaçları da bıraktırdı doktor bırakalım gelmek isterse gelsin dedi
Blackkk sevalyildirim bende 36. Haftaya girdim kilo alımı hızlandı gerilik 3 haftadan 1 haftaya düştü(akımlardan az kan gittiği halde) 3 günde bir gidiyordum artık haftada 1 e düştü ilaçları da bıraktırdı doktor bırakalım gelmek isterse gelsin dedi