Semanur_71 4+6 yim keseyi griduk sadece kizlar normal mi Bundsn once ilac kullanıyordum sivilce icin doktor sakat riksi plurndedi baskasina gittim ora olmaz benve dede hemen birakmisin ogrendeiginde dedj
CansuuBlogg Semanur_71 bende bu perşembe günü gideceğim 5+4 galiba inşallah bende keseyi görebilirim sorunsuz sıkıntısız sizin erkenden görmüş olmanız güzel birşey bence 2-3 hafta sonra da kalp atışlarını duyarsınız .
koseleyla Bende 5 artı 1 de keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışını duyacağız dedi doktor bekliyorum 🥰
koseleyla Semanur_71 hayır Antakya araştırma hastanesi ama şimdilik yüksek ihtimalle doğumu özelde yapıcam
koseleyla Semanur_71 Semanur_71 bilmiyorum doktor o kadar ilgisiz ki hiçbir şey söylemiyor ben sormazsam eğer haftayı bile söylemedi düşünün
zeynepulker0 Semanur_71 bebek 7 haftalıkken görünmeye başlar kalp atışında aynı şekilde çok erken sizinki tabi özele gidiyorsanız ben 7 haftalıkken gördüm kalp atışını da duymuştum ama devletlerde 7 haftalıkken görünmüyor makinalar arasında fark var