Prettymommy Haftada erkek dedi pipiyi gördük ama kordon olabilir dedi nasil anlamaz kordon mu pipi mi ben de gördüm çok büyüktü o kadar büyük olur mu 14 haftalıkken pipisi neredeyse bacağının yarısına kadar geliyodu. 2 hafta sonra gel netlestirelim dedi 14 erken dedi merak ediyorum pipisini görüp de değişen oldu mu
halitefe Prettymommy benim değil ama bir arkadaşımda değişti hep erkek dendi 18. Haftada koz dediler ve kızı oldu
Yenibirannee Prettymommy ay bende ya bu 3. benim yine 12. haftada gittim doktora bekleyemedım hahaha 😂😂 şimdi detaylıya girdimde rahatladım netleşince
Prettymommy SuEr_Tu1512 persembe randevum var bidaha sorucam bu sefer devlete gidicem bakalım ne dicek
Kirmiziojee 16 haftalıkken göstermiyor dedi sonrada galiba erkek dedi ama yinede ilerleyen haftalarda netleştirelim dedi bilmiyorum bende değişir mi acaba
LadyX Prettymommy 13.-14.haftada pipisini gösterip kesin erkek dedi. 16.haftada çıkıntı göremiyorum kız olabilir dedi. 22.haftada detaylı ultrasonda kız olduğu kesinleşti.
Aryaamomm @Prettymommy Merhabalar acaba ultarsyonu oynattığında bı boş bı dolu mu gözüküyordu bacak arası yoksa hep dolu mu duruyordu