elifcnz Bu koku hassasiyetii ne zaman geçecek arkadaşlar 11+5 teyim. Evdeki koltuklarımı atmama 🤏🏻 şu kadarcık kaldı 😌 ya da önerisi olan var mı?
mehmel54 elifcnz kokuyu geçtim düşünmek bile midemi bulandırıyor tuvalete dahi giremiyorum bi sabah bi akşam ölüyorum resmen bende 11+5im mahvoldum
Prettymommy elifcnz koku hassasiyeti kadar kötü bisey olamaz yaa ama sabret 16. Haftada tamamen biticek güven bana 🥰
MadameTussauds elifcnz Koku hassasiyetinin yanina ögürme kusmada eklenirse seyreyle sen cümbüsü o zaman sksksk 🥹😂
elifcnz mehmel54 en çok koku hassasiyeti kötü yaptı beni. Annemler yakın oraya gidemiyorum ev kokuyo kendi evim kokuyo o odaya bu odaya dolanıyorum. İnşallah gececek
elifcnz Prettymommy yani artık her şey normal kokacak mı ☺️ koltuklarım dün yıkandı ama bana öyle kötü kokuyo ki bugün arkadasım geldi aa ne güzel o kokuyo dedi sasırdım resmen
Prettymommy elifcnz ben de evime bile giremiyodum annemle eşime sürekli temizletiyodum ama hala ekşi ekşi kokuyodu doktor 16. Haftada bitecek dedi bitti