ikimelekannesi34 Esencan hastanesinde doğum yapmak istiyorum melih bestele ama fiyat hiç sormadım aklıma takıldı acaba sezaryan doğum yapanlar ne kadar ödediniz
Sizdenbirii1 ikimelekannesi34 en son 42 diye biliyorum melih hocayı bende orda doğum düşünüyorum burda birisi 42 bin dedi melih hocaya
Sizdenbirii1 ikimelekannesi34 hala melih beye mi gidiyorsunuz doğuma eşleri alıyolarmı acaba ya bilginiz var mı
mommyekinci ikimelekannesi34 yeni hayat hastanesi de güzel 2. Doğumumu orada yapmıştım çok ilgililer elmira hoca da çok çok başarılı bir doktor
ikimelekannesi34 Sizdenbirii1 yeni mi acaba bu fiyat biri 85 bin dedi kafama takıldı üzüldüm baya fiyat sebebi ile
Sizdenbirii1 ikimelekannesi34 bence vardır ya melih çok tercih ediliyormuş mslum fırsat kolluyo hastaneler
ikimelekannesi34 Sizdenbirii1 2 hafta önce gittim sormadım unuttum doğrusu ama alırlar özel hastane sonuçta doğumu orda yapacağım bu ay sonuna
Sizdenbirii1 ikimelekannesi34 eltim doğum yaptı Ayhan diye bi doktora orda eşini almamışlar Melih bey fiyatı yüksek belki alırlar diye düşündüm o yüzden sordım
ikimelekannesi34 mommyekinci hayat hastanesine gittim bende ama beğenmedim hastaneyi yani doktor iyidir ama içime sinmedi
ikimelekannesi34 Sizdenbirii1 Ayhan beyde çok iyi bir doktor gerçekten çok beğeniyorum ilgisi baya güzel