Melek_m Kasık ağrısı şart mı erken gebelik belirtisinde?bende sadece göğüs hassasiyeti var o da cok az😮.gunume bir hafta var. 😓
Rnhndkzn Melek_m hepimizde farklı etki ediyo. Benim hiç ağrım olmadı ama göğüslerim çok hassaslaştı devamlı uyuyodum. Bunalıma girdim sandım
Elvn Melek_m bnde gogslrm cok hassaslasti bugun adet belirtileri vardi adet beklerkn bebisms haberm yok suprz oldu💕
Sarem Melek_m kuzu benim 2 gebeliğimde bel agrım vardı aşırı. Bu seferkinde 3 gün falan sanki adet olcak gibiydim. Sık idrara çıkıyodum. Biraz gögüslerim acıyodu. Bu sanah test yaptım 2. Çizgiyi gördüm 💞. İnşallahhh hamilesindir aminnn
Minikaydoganlar Melek_m beniim tıpkı adetim olcak gibiydi hatta pedi bile hazırlamıştım bugun yarın olurum diye gögüslerim şişmişti terliyordum aşırı gaz vardı karnım davul gibiydi bide halsizdim kollarım kırılmış gibiydi resmen enerjim yoktu yani kasıklarımda adet sancısı vardı bide çarpıntım vardı hatta halsizde kalınca korkup kardiyolojiye gitmiştim 😂
Melek_m Rnhndkzn suan bende aynıyım ongun oncesinden basladi gogus agrisi ama iste kasik batmasi falan yok bakalim su bir hafta cabucak gecse 😯
Elvn Melek_m yok 3 4 gun oncesnden basladi bide gazim var gbi haff bi sislik vardi tabi ben bebis oldgunu dusunmdgm icin kuzenimin dugunu vardi oynadim zipladm yolculuk yaptim cok belim agridi ha bugun adet gelcek ha yarin derken 6. Gun oldu gelmedi esim test yapmami istedi ama bn hazr degldm ama ynede kiramadm ve test yaptm snc bebis var 💕rabbim herkese nasip etsn bulanti falan yoktu snn ne gbi agrilarn var canm
Melek_m Elvn hmm benimde ongun öncesinden göğüs hassasiyeti basladi.gunume bir hafta kaldi oyle beklemedeyim baskada belirti bisey yok uyku kasik agrisi bel agrisi bas donemsi vs hicbiri yok. Bu belirtiler adet gunumu başlıyo acaba gun gecincemi basliyo.kimisinin on gün onceden başlıyo.beklemek cok zormuş😓
butterfly4 @Melek_m canım bendeki ilk belirtiler, her an adet olacakmışım gibi kasık ağrısı, göğüslerde şişlik ve ağrı, duygusallaşmıştım herşeye gözlerim doluyordu, saç diplerim ve cildimde de hassaslık vardı, adetim 5 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı
Elvn Melek_m canm bnden sana tavsiye bekleme :) beklemeyince suprz olyo bklyince 1 gun bile gecse hmn umutlaniliyo yani kisidn kisiye degisr canm bndede uyku olmstu adetmn artk 6. Gunu bekleyorm ama 6. Gun uyku kafami kaldramyordm ama bas donmesi bnde yasamadm adetin 1 2 gun kalada baslatabilir canm eger bebs varsa ins vardr snde yazarsn bna canm