Begummmss Merhaba hanımlar bu ay bebek dusunmeye basladık. Gebelıkten once hangı takvıyelerı kullanmalıyım bırde hangı folık asıtı kullandınız folbıol verdı doktorum ancak bıkac yerde ıyı olmadığını yazmıslar sızın onerılerınız neler?
busebasaran06 Begummmss başka hiç bir şey kullanmadım canım sadece ufuvit marka folik asit kullandım 1 ay sonra hamile kaldım. elinden geleni yap sonrası tevekkül zaten :)
Miracle_1 Begummmss birgebenin günlüğü ürünleri bunlar sanırım trendyolda da olabilir ama henüz gebe kalıp kalmadığım belli değil 😊 herkes öneriyordu instegramda hamile kalanlar falan bende denemek istedim
Begummmss Miracle_1 hadı ya ozel degılse neden olmuyor doktora gıttınız mı bununla ılgılı benımde evlılıgımın ıkıncı yılı ama hıc denemedık ama bazıları uzun sure korununca da vucut alısıp olmuyor hemen cocuk dıyolar oyle bısey mı acaba
Miracle_1 Begummmss pcos var bende ama adetlerim düzenlide genelde sadece uzun sürüyor son geçen aylarda da polip çıktı aldırmıştım aslında ama adetin 2.3. Günü gel demişti onun rahatlığıyla biraz da sanırım bu ay stres yapmadım bilmiyorum takviye başladım işte bakalım gecikti adetim ama artık negatif görmekten şuan sıfır heyecan cumartesi yapmayı düşünüyorum eşimde de hareket düşüklğü vardı takviye o da kullanıyor arada
bahar8 Begummmss Progesteron,östrojenve prolaktin seviyesinin dengelenmesine yardımcı olur.Bir çok hormon seviyelerini düzeltiyor. Google yazarsan detaylı bilgi var.
Begummmss Miracle_1 anladım ınsallah bu sefer guzel sonuclar alırsınız tez vakıtte Allah kucagınızı doldursun🩷
3melekannesiyim Miracle_1 bnde de pcos var rabbim nasıp ederse olur siz gönlünüzü ferah tutun stres kaygı yapmayın tam dusunmeyi stresi bıraktığım herşeyi akışına bıraktıktan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
Melooom0203 busebasaran06 canditonha yazdı baka özel hastane reçeteye girmedi fiyatı bana yüksek geldi açıkçası bilmiyorum bu arala fiyat bılgım yok 850 dedi normal mi
Elfidanur Begummmss evet evet doktorlar farklı öneriyor ama benım doktorum özeldeyim mesela kullan sorun yok günde bır defa hemen hemen aynı saatlerde kesınlıkle ıcmeye çalışıyordum onun harıcı stresten uzak dur gerısı takdırı ılahı 🐣❤️🧿