bebisinannesi1 Kızlar doğum yapali 17 gün oldu bakıyorum dikişlerim düşmemiş ağrım falan kalmadı ama çok küçülmüşler fakat hala duruyorlar ne zaman düşer bilginiz var mı ?
Gulcan_15 bebisinannesi1 kac tane dikisiniz oldu? İlk dogumunuz muydu? Bir de lavaboya çıkarken veya otururken zorlandiniz mi?
danla2711 bebisinannesi1 duş aldıktan sonra kurutma makinesiyle o bölgeyi kurutuyor musunuz ıslak kalmaması gerekiyor ve tentürdiyot kullanıyor musunuz?
bebisinannesi1 Gulcan_15 6 tane oldu evet ilk doğumum ben hemen ayaklandim lavaboya çıkarken sadece baskı hissettim oyle beni zorlicsk bi agrim hiç olmadı
Gulcan_15 bebisinannesi1 teşekkürler benimde ilk olacak merak ediyorum 🥰inşallah hemen duzelir istediginiz gibi
bebisinannesi1 Gulcan_15 nedemek hiç korkmayın gerçekten o an agriniz oluyor bebek çıktıktan sonra hiç biseyi kalmıyor insanin allahim kolaylık versin sizede inşallah 🫶🏻
danla2711 bebisinannesi1 ben her seferinde duş sonrası kurutma makinesi ile kurutuyordum doktor söylemişti 🙂 belki iç dikiş fazladır ama yavaş yavaş düşer endişe etme bence herkesin vücut yapısı farklı iyileşme zamanı farklı benim iç dikişlerde baya sonra düşmeye başlamıştı iyileşmiştim ama 15-20 gün arasında düşmüştü
bebisinannesi1 danla2711 bana hiç kurutma makinesi demedi mesela sadece tendürtiyot sür dedi acaba ıslak kaldığı için mi düşmüyor evet şuan 17 gün oldu o geniş diksi yok hepsi küçülmüş pişmiş fakat hala duruyorlar acaba ben mi bisey yapamıyorum diye düşünüp duruyorum