Minik19 Bebek kacinci haftada hiss ediliyor?Ben 17ci haftadayim sadece gunde bir ya iki kere kucucuk kipirti hiss ediyorum🤗
Minik19 Mervenin inwAllah Sag salim kucaginiza alirsiniz🤲🏻 .Ben duydugum kadariyla kizlar cabuk hiss edilir amma bizde oyle diyil
Mervenin Minik19 yok canm alakası yok benimki kız ama geç hissettim ilk genelikte 22. Haftaya kaadr hissetmeyenler var tedirgin olma😊
Deniz0103 Genel olarak geç hissediliyormuş ben biraz erken hissettim. 18. Haftadayım günde 15 20 kere hissediyorum. Bariz tekme atıyor ödümü koparıyor 😀
Rnhndkzn Benim suyum fazla yeri geniş olduğu için tekme hissetmiyorum. Şu an 20 haftalık ama 17. Haftadan beri dönmelerini hissediyorum
[silindi] Bende 19. Haftada hissettim ama şuan 20+5 bi kaç gündür çok net hissetmiyorum. 24 e kadar normal galiba böyle olması ama tam bilemiyorum. Doktora da gitmek istemiyorum her şeyde 😑
Tosuncuk Ben 15 haftadayım ama çok net hissediyorum maşallah bence o bebegin hareketliliğiyle alakalı
23Zumra Minik19 canim her insanin hamileligi farkli ama bende 16ci haftada hiss ettim sonra durdu suan 20 haftayiz ses seda yok umarim bende bi an once hiss ederim
Tosuncuk Minik19 olabilir canım Çünkü benden 4 ay önde olan arkadaşım var o hissetmiyodu kişiden kişiye değişiyo herkesin gebeliği bir değil